Babagan Kita

About Us

Kumpeni

Arenti minangka pangembang lan produsen solusi keamanan IoT Smart Home profesional, lair ing Hoofddorp, Walanda ing taun 2020; didegake dening insinyur saka perusahaan keamanan paling dhuwur ing donya. Bebarengan karo perusahaan induk, kita wis nglumpukake pengalaman patang taun ing R&D lan pabrikan kamera keamanan omah sing cerdas wiwit 2017. Ing taun 2020, pengiriman tahunan wis tekan 3,8 yuta unit.

THE Technologies

Minangka pabrikan IoT, Arenti fokus ing pangembangan teknologi canggih. Kamera Arenti nampilake fungsi bertenaga Intelijen Palsukan, kayata Deteksi Gerakan AI, Deteksi Swara, Perlindhungan Privasi Geo-Fencing, Zona Deteksi sing Disesuaikan, Super P2P, Gen. 2.0 Web-RTC, lsp., Fitur ing saben piranti Arenti dikembangake lan ditawakake. tanpa biaya tambahan.

Produk THE

Wiwit wiwitan mula lair, Arenti tekad kanggo nyedhiyakake macem-macem produk keamanan omah cerdas IoT kanggo pangguna sing beda kebutuhan ing saindenging jagad. Ing Arenti, masarakat bisa kanthi gampang nemokake kamera kanthi njero ruangan, kamera miring, kamera peluru ruangan, kamera lampu sorot, kamera daya batere lan bel video ing rong merek: Arenti kanggo pasar mewah nalika Laxihub minangka pilihan sing luwih terjangkau.

Misi THE

Arenti tujuane dadi salah sawijining pangembang lan pabrikan IoT Smart Home Security paling global, kreatif lan inovatif kabeh wektu lan nawakake pangguna saka saindenging jagad fitur paling hebat ing saben produk Arenti, lan nulungi wong liya kanthi solusi smater lan luwih gampang kanggo keamanan pribadi lan omah. Arenti ora bakal nyambut gawe mung ngrakit, nanging mesthi nggatekake R&D, lan dadi pimpinan global ing industri kasebut.

Babagan LAXIHUB

Laxihub minangka sub-merek Teknologi Arenti. Minangka pabrikan pengawasan video cerdas solusi lengkap, Laxihub fokus ing pangembangan lan manufaktur lini produk omah sing cerdas, efisien, lan grapyak. Produk Laxihub didhukung dening teknologi Arenti, dikombinasikake karo desain asli tim desain Arenti, Laxihub nyedhiyakake produk sing apik, gampang digunakake, lan hemat biaya kanggo saben pangguna. Sanalika, Laxihub nggatekake privasi pangguna lan pengalaman pangguna lan nggunakake teknologi canggih lan panyedhiya layanan paling apik ing desain hardware produk lan layanan piranti lunak kanggo njamin privasi pangguna lan data pangguna sing aman. Ing Laxihub, saben pangguna bakal nemu produk IoT sing paling apik.

ARENTI TIMELINE

Miwiti

Perusahaan induk Arenti digawe lan mlebu ing industri IoT Smart Home Security ing 201701

Arenti didegaké ing paruh pertama taun 2020, pusat operasi ing NL lan RRC didegaké02

Arenti

Kamera keamanan njero ruangan pertama Arenti IN1 / Laxihub M4 dening Arenti diluncurake wulan Juni 202003

Seri Kamera Keamanan Rumah Tangga Bingkai Aluminium Arenti 2K diluncurake ing Desember 202004

Arenti

Seri Optik Arenti menangake Red Dot Design Award 2021 ing wulan Maret 202105

Seri Optik Arenti menang iF Design Award 2021 ing wulan April 202106

Arenti

Kamera Wi-Fi dual-band 2,4 GHz & 5 GHz pisanan - Laxihub MiniCam dening Arenti diluncurake ing wulan April 202107

Arenti

Ndeleng, ngrungokake, ngomong lan ndemek
Kanthi Arenti, keamanan pribadi lan omah dadi luwih gampang.


Sambungake

Enquiry Saiki