App Arenti

Kepiye cara ndownload app Arenti?

1. Klik tombol ing ngisor iki kanggo ngetik Arenti Download Center lan ndownload app Arenti ing piranti seluler sampeyan.

Download Icon

2. Sampeyan bisa ndownload app Arenti kanggo iPhone utawa telpon Android kanthi nggoleki tembung kunci "Arenti" ing App Store utawa Google Play utawa mindhai kode QR kaya ing ngisor iki.

Download Arenti app on App Store or Google Play

Kepiye cara nyambung Alexa karo Arenti?

1. Konfigurasi jaringan ing Arenti App

Setel kamera Arenti utawa Laxihub lan lengkapake konfigurasi jaringan miturut pituduh ing App Arenti

Cathetan: Coba jeneng kamera ing Aplikasi Arenti kanthi tembung sing gampang diidentifikasi kayata "Kamera Puka Ngarep", lan aja nggunakake karakter khusus; sampeyan bisa ngrujuk menyang manual pangguna piranti Alexa layar utawa kaca web sing cocog kanggo dhaptar basa sing didhukung.

2. Setel piranti Alexa layar sampeyan

(Yen sampeyan wis ngonfigurasi piranti Alexa layar kayata Amazon Echo Show utawa Amazon Echo Spot, sampeyan bisa mbukak langkah iki. Pandhuan ing ngisor iki adhedhasar Amazon Alexa iOS App)

1. Pasang piranti Alexa layar sampeyan menyang stopkontak.

2. Pilih basa ing layar piranti, sambungake piranti karo jaringan Wi-Fi, mlebu menyang akun Amazon, banjur lengkapi konfigurasi miturut pituduh ing Amazon Alexa App.

3. Bukak Aplikasi Amazon Alexa ing ponsel sampeyan. Mlebu menyang akun Amazon, banjur tutul Piranti ing garis pandhu arah ngisor, pilih GROUP (eg Living Room) ing ngendi sampeyan nambahake piranti, lan sampeyan bakal bisa ndeleng piranti Alexa layar ing GROUP iki.

Kepiye cara nyambungake Asisten Google karo Arenti?

1. Konfigurasi jaringan ing Arenti App

Setel kamera Arenti utawa Laxihub lan lengkapake konfigurasi jaringan miturut pituduh ing App Arenti

Cathetan:Coba jeneng kamera ing Aplikasi Arenti kanthi tembung sing gampang diidentifikasi kayata "Kamera Puka Ngarep", lan aja nggunakake karakter khusus; sampeyan bisa ngrujuk menyang manual pangguna speaker speaker Google Assistant utawa kaca web sing relevan kanggo dhaptar basa sing didhukung.

2. Nggawe piranti Google Home

(Yen sampeyan wis ngonfigurasi piranti integrasi Asisten Google kayata speaker Google Home utawa Google Nest Hub, sampeyan bisa ngliwati langkah iki. Pandhuan ing ngisor iki adhedhasar Aplikasi Google Home iOS)

1. Priksa manawa piranti Google Assistant sampeyan wis diaktifake lan disambungake menyang jaringan Wi-Fi.

2. Bukak Aplikasi Ngarep Google ing ponsel sampeyan, tutul Wiwiti ing sisih tengen ngisor lan mlebu menyang Akun Google, banjur tutul "Miwiti" ing tengah layar ponsel sampeyan.

Telpon ora bisa nampa pesen push alarm?

Sampeyan kudu ngaktifake idin push aplikasi "Arenti" kanggo nampa pesen push biasane. Nalika ndownload app lan mlebu kaping pisanan, jendela pop-up bakal njaluk sampeyan ngaktifake idin kasebut. Yen sampeyan milih dipateni, sampeyan kudu ngetik setelan telpon - notifikasi - temokake "Arenti" lan aktifake ijin kabar.

Ora bisa nampa kabar ing telpon?

Tulung konfirmasi manawa App wis mbukak ing telpon, lan fungsi pangeling sing relevan wis dibukak; Kabar pesen lan konfirmasi otoritas ing sistem ponsel wis dibukak.

Kepiye carane ngreset piranti ing APP?

Yen sampeyan pengin mbusak piranti ing app lan ditambahake maneh, tindakake kaya ing ngisor iki:

1-Klik kamera ing kaca "Kamera" kanggo ngetik kaca "Setelan".

2-Ana ngisor tombol "Delete".

3-Klik kanggo mbusak piranti saka akun kasebut.

Pira wong sing bisa mlebu menyang akun sekaligus?

Akun mung bisa mlebu dening siji ponsel lan siji komputer sekaligus, lan wong liya mung bisa nonton kamera liwat mekanisme berbagi.

Nyetel sensitivitas?

Sampeyan bisa milih manawa ngaktifake deteksi gerakan / alarm swara liwat Setelan-Alarm Setelan, lan pilih sensitivitas sedheng / medium / dhuwur.

Ganti rekaman SD / rekaman cloud?

Babagan pitakon sampeyan, wangsulane kaya ing ngisor iki:

Klik ing kamera sing pengin ditonton ing kaca ngarep kanggo ngetik kaca pratinjau, klik riwayat ing ngisor iki kanggo milih kertu SD / puter maneh awan.

Kepiye cara ndownload app Arenti?

Klik tombol ing ngisor iki, lan unduh App Arenti ing piranti seluler sampeyan kanthi langsung.

Download Icon

Utawa sampeyan bisa ndownload app Arenti kanggo iPhone utawa telpon Android kanthi nggoleki tembung kunci "Arenti" ing App Store utawa Google Play utawa pindai kode QR kaya ing ngisor iki.

Download Arenti app on App Store or Google Play

Kepiye cara nyambung Alexa karo Arenti?

1. Konfigurasi jaringan ing Arenti App

Setel kamera Arenti utawa Laxihub lan lengkapake konfigurasi jaringan miturut pituduh ing App Arenti

Cathetan: Coba jeneng kamera ing Aplikasi Arenti kanthi tembung sing gampang diidentifikasi kayata "Kamera Puka Ngarep", lan aja nggunakake karakter khusus; sampeyan bisa ngrujuk menyang manual pangguna piranti Alexa layar utawa kaca web sing cocog kanggo dhaptar basa sing didhukung.

2. Setel piranti Alexa layar sampeyan

(Yen sampeyan wis ngonfigurasi piranti Alexa layar kayata Amazon Echo Show utawa Amazon Echo Spot, sampeyan bisa mbukak langkah iki. Pandhuan ing ngisor iki adhedhasar Amazon Alexa iOS App)

1. Pasang piranti Alexa layar sampeyan menyang stopkontak.

2. Pilih basa ing layar piranti, sambungake piranti karo jaringan Wi-Fi, mlebu menyang akun Amazon, banjur lengkapi konfigurasi miturut pituduh ing Amazon Alexa App.

3. Bukak Aplikasi Amazon Alexa ing ponsel sampeyan. Mlebu menyang akun Amazon, banjur tutul Piranti ing garis pandhu arah ngisor, pilih GROUP (eg Living Room) ing ngendi sampeyan nambahake piranti, lan sampeyan bakal bisa ndeleng piranti Alexa layar ing GROUP iki.

Kepiye cara nyambungake Asisten Google karo Arenti?

1. Konfigurasi jaringan ing Arenti App

Setel kamera Arenti utawa Laxihub lan lengkapake konfigurasi jaringan miturut pituduh ing App Arenti

Cathetan:Coba jeneng kamera ing Aplikasi Arenti kanthi tembung sing gampang diidentifikasi kayata "Kamera Puka Ngarep", lan aja nggunakake karakter khusus; sampeyan bisa ngrujuk menyang manual pangguna speaker speaker Google Assistant utawa kaca web sing relevan kanggo dhaptar basa sing didhukung.

2. Nggawe piranti Google Home

(Yen sampeyan wis ngonfigurasi piranti integrasi Asisten Google kayata speaker Google Home utawa Google Nest Hub, sampeyan bisa ngliwati langkah iki. Pandhuan ing ngisor iki adhedhasar Aplikasi Google Home iOS)

1. Priksa manawa piranti Google Assistant sampeyan wis diaktifake lan disambungake menyang jaringan Wi-Fi.

2. Bukak Aplikasi Ngarep Google ing ponsel sampeyan, tutul Wiwiti ing sisih tengen ngisor lan mlebu menyang Akun Google, banjur tutul "Miwiti" ing tengah layar ponsel sampeyan.

Telpon ora bisa nampa pesen push alarm?

Sampeyan kudu ngaktifake idin push aplikasi "cloudedge" kanggo nampa pesen push kanthi normal. Nalika ndownload app lan mlebu kaping pisanan, jendela pop-up bakal njaluk sampeyan ngaktifake idin kasebut. Yen sampeyan milih mateni, sampeyan kudu ngetik setelan sistem-kabar-golek-golek "cloudedge" lan ngaktifake ijin kabar.

Ora bisa nampa kabar ing telpon?

Tulung konfirmasi manawa App wis mbukak ing telpon, lan fungsi pangeling sing relevan wis dibukak; Kabar pesen lan konfirmasi otoritas ing sistem ponsel wis dibukak.

Kepiye carane ngreset piranti ing APP?

Yen sampeyan pengin mbusak piranti ing app lan ditambahake maneh, tindakake kaya ing ngisor iki:

1-Klik kamera ing kaca "Kamera" kanggo ngetik kaca "Setelan".

2-Ana ngisor tombol "Delete".

3-Klik kanggo mbusak piranti saka akun kasebut.

Pira wong sing bisa mlebu menyang akun sekaligus?

Akun mung bisa mlebu dening siji ponsel lan siji komputer sekaligus, lan wong liya mung bisa nonton kamera liwat mekanisme berbagi.

Nyetel sensitivitas?

Sampeyan bisa milih manawa ngaktifake deteksi gerakan / alarm swara liwat Setelan-Alarm Setelan, lan pilih sensitivitas sedheng / medium / dhuwur.

Ganti rekaman SD / rekaman cloud?

Babagan pitakon sampeyan, wangsulane kaya ing ngisor iki:

Klik ing kamera sing pengin ditonton ing kaca ngarep kanggo ngetik kaca pratinjau, klik riwayat ing ngisor iki kanggo milih kertu SD / puter maneh awan.


Sambungake

Enquiry Saiki