Awan Arenti

Pilih Rencana Sampeyan

Saben wulan

Arenti Cloud bakal ngrekam klip acara nalika deteksi gerakan dipicu, klip acara bakal nganti 3 menit (gumantung karo model). Sampeyan bakal duwe wulan kanggo nggunakake layanan iki.

Mangsan

Arenti Cloud bakal ngrekam klip acara nalika deteksi gerakan dipicu, klip acara bakal nganti 3 menit (gumantung karo model). Sampeyan bakal duwe 3 wulan kanggo nggunakake layanan iki.

Taunan

Arenti Cloud bakal ngrekam klip acara nalika deteksi gerakan dipicu, klip acara bakal nganti 3 menit (gumantung karo model). Sampeyan bakal duwe 1 taun kanggo nggunakake layanan iki.

Saben wulan

Arenti Cloud bakal ngrekam klip acara nalika deteksi gerakan dipicu, klip acara bakal nganti 3 menit (gumantung karo model). Sampeyan bakal duwe wulan kanggo nggunakake layanan iki.

Mangsan

Arenti Cloud bakal ngrekam klip acara nalika deteksi gerakan dipicu, klip acara bakal nganti 3 menit (gumantung karo model). Sampeyan bakal duwe 3 wulan kanggo nggunakake layanan iki.

Taunan

Arenti Cloud bakal ngrekam klip acara nalika deteksi gerakan dipicu, klip acara bakal nganti 3 menit (gumantung karo model). Sampeyan bakal duwe 1 taun kanggo nggunakake layanan iki.

Saben wulan

Arenti Cloud uga nyedhiyakake pilihan rekaman sedina muput, ngrekam 24/7 (kajaba kamera batere lan bel video). Sampeyan bakal duwe wulan kanggo nggunakake layanan iki.

Mangsan

Arenti Cloud uga nyedhiyakake pilihan rekaman sedina muput, ngrekam 24/7 (kajaba kamera batere lan bel video). Sampeyan bakal duwe 3 wulan kanggo nggunakake layanan iki.

Taunan

Arenti Cloud uga nyedhiyakake pilihan rekaman sedina muput, ngrekam 24/7 (kajaba kamera batere lan bel video). Sampeyan bakal duwe 1 taun kanggo nggunakake layanan iki.

Saben wulan

Arenti Cloud uga nyedhiyakake pilihan rekaman sedina muput, ngrekam 24/7 (kajaba kamera batere lan bel video). Sampeyan bakal duwe wulan kanggo nggunakake layanan iki.

Mangsan

Arenti Cloud uga nyedhiyakake pilihan rekaman sedina muput, ngrekam 24/7 (kajaba kamera batere lan bel video). Sampeyan bakal duwe 3 wulan kanggo nggunakake layanan iki.

Taunan

Arenti Cloud uga nyedhiyakake pilihan rekaman sedina muput, ngrekam 24/7 (kajaba kamera batere lan bel video). Sampeyan bakal duwe 1 taun kanggo nggunakake layanan iki.

Upaya Arenti kanggo Proteksi Privasi

Perlindhungan Privasi

Arenti pancen penting banget kanggo nglindhungi privasi konsumen. Wiwit Arenti lair, kita kudu ngupayakake saben aspek ing tahap pangembangan, kalebu piranti, aplikasi, lan server.

Piranti Privasi

Kamera kita dirancang kanthi proses enkripsi nggunakake algoritma AES-128. Kabeh data bakal dienkripsi, kalebu pesen acara, printah kontrol, streaming kanggo tampilan langsung, panyimpenan maya, lan panyimpenan lokal.

AES-128 minangka algoritma enkripsi keamanan standar sing standar lan canggih, sing misuwur dening industri.

Kabeh kamera ndhukung mode privasi. Pangguna bisa ngatur status lensa aktif / mati. Status mati, ora ana data sing bakal ditransfer saka piranti. Kangge, bagean saka model duwe fungsi tutup fisik, lensa bakal muter ing ngisor. Iki nyadari perlindungan privasi mutlak.

Pangiriman Data

Sajrone interaksi lengkap antarane piranti, server, lan app, kabeh transmisi data rampung liwat HTTPS, dikuatake karo algoritma SSL, kalebu streaming, pesen acara, lan perintah kontrol.

SSL minangka standar industri kanggo komunikasi sing aman, sing bisa ngamanake transmisi data kanthi efektif ing jaringan.

Kita uga nambah otentikasi utama ing transmisi P2P sing digunakake kanggo streaming, lan luwih luwih keamanan data.

AWS Cloud Server

Kita milih AWS minangka mitra layanan cloud mung. Kabeh layanan dibangun liwat AWS, ora ana pemasok cloud liyane amarga AWS minangka panyedhiya layanan cloud paling apik kanggo industri kanggo keamanan lan perlindungan privasi.

Kanggo pangguna, data sing paling penting yaiku kredensial akun. Ing server, kredensial akun dienkripsi karo AES-128.

Kita masang server AWS global. Telung server kanthi terpisah ing AS, Jerman, lan China, kanggo layanan wilayah global. Data saben wilayah mung bakal disimpen ing server sing cocog.

App Arenti

Verifikasi rong langkah digunakake kanggo mlebu Arenti App. Nalika pangguna ngowahi kredensial akun utawa mlebu adoh, kode verifikasi bakal dikirim kanggo verifikasi rong langkah.

Kangge, Arenti App nglumpukake data seluler kanthi marem kanthi syarat legal umum internasional.

Perlindhungan Privasi

Arenti pancen penting banget kanggo nglindhungi privasi konsumen. Wiwit Arenti lair, kita kudu ngupayakake saben aspek ing tahap pangembangan, kalebu piranti, aplikasi, lan server.

Piranti Privasi

Kamera kita dirancang kanthi proses enkripsi nggunakake algoritma AES-128. Kabeh data bakal dienkripsi, kalebu pesen acara, printah kontrol, streaming kanggo tampilan langsung, panyimpenan maya, lan panyimpenan lokal.

AES-128 minangka algoritma enkripsi keamanan standar sing standar lan canggih, sing misuwur dening industri.

Kabeh kamera ndhukung mode privasi. Pangguna bisa ngatur status lensa aktif / mati. Status mati, ora ana data sing bakal ditransfer saka piranti. Kangge, bagean saka model duwe fungsi tutup fisik, lensa bakal muter ing ngisor. Iki nyadari perlindungan privasi mutlak.

Pangiriman Data

Sajrone interaksi lengkap antarane piranti, server, lan app, kabeh transmisi data rampung liwat HTTPS, dikuatake karo algoritma SSL, kalebu streaming, pesen acara, lan perintah kontrol.

SSL minangka standar industri kanggo komunikasi sing aman, sing bisa ngamanake transmisi data kanthi efektif ing jaringan.

Kita uga nambah otentikasi utama ing transmisi P2P sing digunakake kanggo streaming, lan luwih luwih keamanan data.

AWS Cloud Server

Kita milih AWS minangka mitra layanan cloud mung. Kabeh layanan dibangun liwat AWS, ora ana pemasok cloud liyane amarga AWS minangka panyedhiya layanan cloud paling apik kanggo industri kanggo keamanan lan perlindungan privasi.

Kanggo pangguna, data sing paling penting yaiku kredensial akun. Ing server, kredensial akun dienkripsi karo AES-128.

Kita masang server AWS global. Telung server kanthi terpisah ing AS, Jerman, lan China, kanggo layanan wilayah global. Data saben wilayah mung bakal disimpen ing server sing cocog.

App Arenti

Verifikasi rong langkah digunakake kanggo mlebu Arenti App. Nalika pangguna ngowahi kredensial akun utawa mlebu adoh, kode verifikasi bakal dikirim kanggo verifikasi rong langkah.

Kangge, Arenti App nglumpukake data seluler kanthi marem kanthi syarat legal umum internasional.


Sambungake

Enquiry Saiki