Dome1 - Kamera Keamanan Pan-Tilt 2 Wi-Fi Indoor Kanthi Perlindhungan Privasi

2K Ultra HD 2K Ultra HD

Pan Tilt Pan 0 ° ~ 350 ° / Miring -20 ° ~ 90 °

AI Human Detection Deteksi Gerakan Manungsa AI

Detection Area Customized Zona Deteksi sing bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Dome1 - Sorotan

Saben Pojok, Saben Detil

iF Design Award 2021    Red Dot Design Award 2021

Penghargaan Desain iF 2021 lan Pemenang Desain Red Dot 2021

Aluminum-Framed Desain Bingkai Aluminium                2K Ultra HD 2K Ultra HD

Pan Tilt 0 ° ~ 350 ° Pan & -20 ° ~ 90 ° Miring                Sound Detection Deteksi Swara

AI Human Detection Deteksi Gerakan Manungsa AI             Geo-Fencing Pager Geo

Detection Area Customized Zona Deteksi sing bisa disesuaikan          Privacy Mode Multiple Mode Privasi

Two-Way Audio Audio Loro Dupleks Lengkap              Night Vision Wawasan Wengi sing Ditambahake

Up To 256GB Storage Card SD (Maks. 256GB)         Cloud Storage Panyimpenan Cloud sing Aman

Extra-Long 180S Video Ngrekam Video Acara 180S           Share Device Share Kamera

works-with-alexa-google-assistant

DOME1 SCENARIO 2

Dome1 - Parameter

Kamera
Video & Audio
Jaringan
Umume
Manual pangguna
Kamera
Sensor gambar 1 / 2,7 "3Megapixel CMOS
Piksel sing efektif 2304 (H) * 1296 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min madhangi Werna 0,01Lux@F1.2
Ireng / Putih 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 10m
Dina / Wengi Otomatis (ICR) / Warna / Putih Ireng
WDR DWDR
Lensa 3.6mm@F2.0, 120 °

 

Video & Audio
Komprèsi H.264
Tingkat bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input / output audio Mic / speaker bulit-in
Jaringan
Pemicu weker Deteksi gerakan sing cerdas lan deteksi swara
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP / IP, RTSP
Protokol antarmuka Pribadi
Wireless 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telpon seluler sing didhukung iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, AES-128, SSL
Umume
Suhu operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Pasokan listrik DC 5V / 1A
Konsumsi 4,5W maks
Pan / Tilt Pan: 0 ~ 350 °, miring: -20 ~ 90 °
Aksesoris QSG; Krenjang; Adaptor lan kabel; Paket sekrup; Stiker peringatan
Panyimpenan Kertu SD (Max.256G), panyimpenan maya
Ukuran 58.7x70x102mm
Bobot net 159g

 

Manual pangguna

DOWNLOAD

DOME1 - Fitur

DOME1 PAN TILT FULL ANGLE

【Kompak lan desain modern saka Italia】 Kamera WLAN IP nggunakake bingkai logam abu-abu peteng lan awak ireng, nggawa pangertene teknis lan berkualitas tinggi. Thanks kanggo teknologi alumina anodized, entuk keseimbangan sempurna antarane daya tahan entheng lan atos.

【2K / 3MP Ultra HD Dina lan Wengi】 Kamera pengawasan njero ruangan kanthi resolusi resolusi HD 2 / 3MP nampilake video sing cetha lan asri sajrone awan. Gabungan karo teknologi penglihatan wengi sing luwih maju, sampeyan bisa njaga omah ing wayah wengi, sanajan ing kahanan sithik.

【Pengakuan lan Deteksi Kebisingan AI】 Kanthi bantuan algoritma pangenalan tingkat lanjut, Dome1 bakal ngirim kabar kanthi nyata nalika tumindak utawa swara ora normal. Sensitivitas deteksi gerakan manungsa bisa diatur kanggo nyuda weker sing ora perlu.

Audio Audio rong arah lan digunakake karo Alexa lan Asisten Google】Mikropon lan speaker internal ngidini sampeyan komunikasi kanthi lancar karo wong sing ditresnani kapan wae, ing endi wae. Kontrol swara bisa digunakake karo Alexa lan Asisten Google. Sampeyan bisa mbukak piranti Alexa lan nonton live stream tanpa tangan.

Card Kertu SD lan Paket Storage Cloud Fleksibel】 3 wulan uji coba gratis Cloud disimpen adhedhasar server enkripsi AWS global tanpa biaya tambahan. Dome1 nyathet klip acara video ing 60-180 detik, sing luwih dawa tinimbang kamera liyane ing pasar. Kamera uga kompatibel karo FAT32 Micro Kertu SD nganti 256GB (didol kanthi kapisah).

Arenti DOME1 Red Dot iF Design Winner


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sambungake

    Enquiry Saiki