Dadi grosir DOME1 - Kamera Keamanan Pan-Tilt Wi-Fi Indoor 2K Kanthi Produsen lan Supplier Proteksi Privasi |Arenti&Laxihub

DOME1 - Kamera Keamanan Pan-Tilt Wi-Fi Indoor 2K Kanthi Perlindhungan Privasi

2K Ultra HD2K Ultra HD

Pan TiltPan 0°~350°/Miring -20°~90°

AI Human DetectionAI Deteksi Gerakan Manungsa

Detection Area CustomizedZona Deteksi Customizable


Detail Produk

Tag produk

DOME1 - Sorotan

Saben Pojok, Saben Rincian

iF Design Award 2021    Red Dot Design Award 2021

iF Design Award 2021 lan Red Dot Design Award 2021 Winner

Aluminum-FramedDesain Bingkai Aluminium2K Ultra HD2K Ultra HD

Pan Tilt0°~350° Pan & -20°~90° MiringSound DetectionDeteksi swara

AI Human DetectionAI Deteksi Gerakan ManungsaGeo-FencingGeo-Fencing

Detection Area CustomizedZona Deteksi CustomizablePrivacy ModeMultiple Mode Privasi

Two-Way AudioFull Duplex Two-Way AudioNight VisionEnhanced Night Vision

Up To 256GBPanyimpenan Kertu SD (Maks. 256GB)Cloud StoragePanyimpenan Cloud Aman

Extra-Long 180S VideoRekaman Video Acara 180SShare DeviceNuduhake Kamera

works-with-alexa-google-assistant

DOME1 SCENARIO 2

DOME1 - Parameter

kamera
Video & Audio
jaringan
Umum
Manual pangguna
kamera
Sensor gambar 1/2.7" 3Megapiksel CMOS
Piksel efektif 2304(H)*1296(V)
rana 1/25~1/100.000
Min iluminasi Warna 0.01Lux@F1.2
Ireng/Putih 0.001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 10m
Awan / Bengi Auto(ICR)/Warna/Ireng Putih
WDR DWDR
Lensa 3.6mm@F2.0, 120°

 

Video & Audio
Kompresi H.264
tingkat bit 32 Kbps ~ 2 Mbps
Input / output audio Bulit-in mic/speaker
jaringan
Pemicu weker Deteksi gerakan cerdas lan deteksi swara
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Protokol antarmuka Pribadi
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b/g/n)
Didhukung OS ponsel iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, AES-128, SSL
Umum
Suhu operasi -20 °C nganti 50 °C
sumber daya DC 5V/1A
Konsumsi 4.5W maks
Pan / Tilt Pan: 0 ~ 350 °, ngiringake: -20 ~ 90 °
Aksesori QSG;krenjang;Adaptor lan kabel;Paket sekrup;Stiker peringatan
Panyimpenan Kertu SD (Max.256G), panyimpenan maya
ukuran 58.7x70x102mm
bobot net 159g

 

Manual pangguna

DOWNLOAD

DOME1 - Fitur

DOME1 PAN TILT FULL ANGLE

【Kompak landesain modern saka Italia】WLAN IP Camera nggunakake pigura logam abu-abu peteng lan awak ireng, nggawa rasa teknis lan kualitas dhuwur sing unik. Thanks kanggo teknologi alumina anodized, entuk imbangan sampurna antarane daya tahan entheng lan kasar.

【2K / 3MP Ultra HD Awan lan Wengi】Kamera ndjogo njero ruangan kanthi resolusi Ultra HD 2K / 3MP nampilake video sing jernih lan resik ing wayah awan. Digabungake karo teknologi night vision canggih, sampeyan bisa tansah ngawasi omah ing wayah wengi, sanajan ing kondisi cahya sing sithik.

【Pengenalan AI lan Deteksi Noise】Kanthi bantuan saka algoritma pangenalan majeng, DOME1 bakal ngirim kabar ing wektu nyata yen tumindak ora normal utawa gangguan katon.Sensitivitas deteksi gerakan manungsa bisa diatur kanggo ngurangi weker rasah.

【Audio rong arah lan gunakake karo Alexa lan Asisten Google】Mikropon lan speaker sing dibangun ngidini sampeyan komunikasi kanthi lancar karo wong sing ditresnani kapan wae, ing ngendi wae. Kontrol swara bisa digunakake karo Alexa lan Asisten Google. Sampeyan bisa pindhah menyang piranti Alexa lan nonton streaming langsung tanpa tangan.

【Kartu SD lan Rencana Panyimpenan Awan Fleksibel】Uji coba gratis 3 wulan kanggo panyimpenan Cloud adhedhasar server sing dienkripsi AWS sacara global tanpa biaya tambahan. Dome1 ngrekam klip video acara sajrone 60-180 detik, sing luwih dawa tinimbang kamera liyane ing pasar. Kamera kasebut uga kompatibel karo FAT32 Micro Kertu SD nganti 256GB (didol kanthi kapisah).

Arenti DOME1 Red Dot iF Design Winner


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Nyambung

    Enquiry Saiki