INDOOR1 - Kamera Keamanan Mini Wi-Fi Indoor 2K Kanthi Kinerja Pro

2K Ultra HD 2K Ultra HD

Sound Detection Deteksi Swara

AI Human Detection Deteksi Gerakan Manungsa AI

Detection Area Customized Zona Deteksi sing bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Njero ruangan1

Kompak, Nanging Super Kuat

iF Design Award 2021    Red Dot Design Award 2021

Penghargaan Desain iF 2021 lan Pemenang Desain Red Dot 2021

Aluminum-Framed Desain Bingkai Aluminium                2K Ultra HD 2K Ultra HD

Multi-User Live View Tampilan Langsung Multi-Panganggo                          Sound Detection Deteksi Swara

AI Human Detection Deteksi Gerakan Manungsa AI             Geo-Fencing Pager Geo

Detection Area Customized Zona Deteksi sing bisa disesuaikan          Privacy Mode Multiple Mode Privasi

Two-Way Audio Audio Loro Dupleks Lengkap              Night Vision Wawasan Wengi sing Ditambahake

Up To 256GB Storage Card SD (Maks. 256GB)         Cloud Storage Panyimpenan Cloud sing Aman

Extra-Long 180S Video Ngrekam Video Acara 180S           Share Device Share Kamera

works-with-alexa-google-assistant

INDOOR1 SCENARIO

INDOOR1 - Parameter

Kamera
Video & Audio
Jaringan
Umume
Manual pangguna
Kamera
Sensor gambar 1 / 2,7 "3Megapixel CMOS
Piksel sing efektif 2304 (H) * 1296 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min madhangi Werna 0,01Lux@F1.2
Ireng / Putih 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 10m
Dina / Wengi Otomatis (ICR) / Warna / Putih Ireng
WDR DWDR
Lensa 3.6mm@F2.0, 120 °
Video & Audio
Komprèsi H.264
Tingkat bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input / output audio Mic / speaker bulit-in
Jaringan
Pemicu weker Deteksi gerakan sing cerdas lan deteksi swara
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP / IP, RTSP
Protokol antarmuka Pribadi
Wireless 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telpon seluler sing didhukung iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, AES-128, SSL

 

Umume
Suhu operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Pasokan listrik DC 5V / 1A
Konsumsi 2,5W Maks.
Aksesoris QSG; Stiker 3M; Adaptor lan kabel; Stiker peringatan
Panyimpenan kertu microSD (Maks. 256GB), Panyimpenan cloud
Ukuran 57 x 60 x 105mm
Bobot net 74g
Manual pangguna

DOWNLOAD

INDOOR1 - Fitur

Google Assistant Alexa

Design Desain sing apik lan apik banget saka Italia】Bingkai logam abu-abu peteng, awak ireng, pertandingan umum elegan lan stabil, nggawa teknologi unik lan mewah. Bahan paduan aluminium, nggunakake teknologi aluminium anodized, kanggo entuk keseimbangan sing sampurna antara bobot entheng lan daya tahan padhet.

Resolution Resolusi 2k / 3MP Ultra HD & sesanti wengi】Resolusi 2k / 3MP Ultra HD / 25fps (max), dikombinasikake karo teknologi paningalan wengi sing apik, nampilake video bening lan asri awan lan wengi.

Otion Gerakan Manungsa Powered AI, Deteksi Swara】Dilengkapi karo algoritma gerak & deteksi swara canggih lan sensor swara, INDOOR1 bakal ngirim kabar yen gerakan utawa swara ora normal dideteksi. Sensitivitas deteksi gerakan manungsa kanthi daya AI bisa disetel kanggo nyuda deteksi palsu sing disebabake dening kewan omo utawa kewan cilik, sing ngidini sampeyan mung fokus karo sing penting.

【Zona Deteksi sing Bisa Dikustomisasi】Iki ngidini sampeyan ngatur area sing bakal dideteksi kamera. Setel Area Weker supaya cocog karo omah sampeyan supaya sampeyan mung nampa tandha sing sampeyan preduli.

Protection Perlindhungan Privasi Geo-Anggar】Kamera INDOOR1 uga bisa mandheg ngrekam kanthi otomatis nalika nggunakake Wi-Fi sing padha karo ponsel cerdas, dadi kamera bisa dadi mode turu nalika sampeyan lagi ing omah. Wektu siyap kanggo kamera bisa disesuaikan. Sampeyan uga bisa langsung mateni INDOOR1 kanthi siji klik.

Audio Audio Dua arah Dupleks Lengkap】Mic lan speaker internal nawakake komunikasi sing apik karo wong sing sampeyan tresnani kapan wae, ing endi wae.

【Bisa karo Alexa & Asisten Google】Bisa karo Alexa lan Asisten Google, takon piranti Alexa utawa Google Chromecast adhedhasar layar kanggo nuduhake lawang mlebu, kamar bayi, kamar pet, utawa ing endi wae.

Ekstra Long 60 ~ 180 Detik VideoKamera INDOOR1 kanthi otomatis bisa ngrekam klip video 60 ~ 180 detik sing luwih dawa tinimbang kamera liyane ing pasar, supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh kedadeyan nalika gerakan dideteksi.

【AWS Cloud Server lan Storage Card SD】Seneng nyoba gratis 3 wulan panyimpenan Cloud adhedhasar server enkripsi AWS tanpa biaya tambahan. Arenti INDOOR1 kanthi otomatis bisa ngrekam klip video acara nalika gerakan utawa swara dideteksi lan ngunggah video sampeyan kanthi aman menyang cloud sajrone 72 jam, yen layanan panyimpenan cloud diaktifake. Kejabi kamera kompatibel karo kertu microSD FAT32 (didol kanthi kapisah) nganti 256GB.

Arenti INDOOR1 Red Dot iF Design Winner


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sambungake

    Enquiry Saiki