Warta

  • Arenti Announces Visiotech As Its Regional Distributor

    Arenti ngumumake Visiotech Minangka Distributor Daerah

    Hangzhou - 19 Mei 2021 - Arenti, panyedhiya kamera keamanan omah cerdas IoT, dina iki ngumumake kemitraan karo Visiotech minangka distributor Red Dot Design 2021 lan iF Design 2021 sing dianugerahi Kamera Keamanan Rumah Tangga Arenti. Tandha kerja sama anyar yaiku ...
    Waca liyane
  • Arenti won the iF DESIGN AWARD 2021

    Arenti menang hadiah DESIGN iF 2021

    Hoofddorp, 13 April 2021 - Arenti dadi juara hadiah iF DESIGN AWARD taun iki, hadiah desain terkenal ing saindenging jagad. Produk sing menang, Arenti Optics Smart Home Security Series, menang ing disiplin produk, ing kategori kamera keamanan lan bel. Saben taun, ...
    Waca liyane
  • Arenti Appoints Topica LLC as Local Distributor in Mongolia

    Arenti nunjuk Topica LLC minangka Distributor Lokal ing Mongolia

    Hangzhou - 9 Maret 2021 - Arenti, panyedhiya kamera keamanan omah cerdas IoT, dina iki ngumumake yen ngiyatake ing Mongolia karo mitra anyar Topica LLC minangka distributor kanggo sawetara produk seri. Th ...
    Waca liyane
  • Arenti Appoints Eleczar as Local Distributor in Morocco

    Arenti nunjuk Eleczar dadi Distributor Lokal ing Maroko

    Hangzhou - 24 Desember 2021 - Arenti, panyedhiya kamera keamanan omah cerdas IoT, dina iki ngumumake yen diluncurake ing Maroko karo Eleczar minangka distributor kanggo sawetara produk seri. Mitra anyar ...
    Waca liyane
  • Arenti Appoints ITM Management as Local Distributor in Vietnam

    Arenti Nunjuk Manajemen ITM minangka Distributor Lokal ing Vietnam

    Hangzhou - 1 Januari 2021 - Arenti, panyedhiya kamera keamanan omah cerdas IoT, dina iki ngumumake manawa ngiyatake ing Vietnam karo mitra ITM Management anyar minangka distributor kanggo sawetara produk seri. ...
    Waca liyane

Sambungake

Enquiry Saiki