Arenti ngumumake Visiotech Minangka Distributor Daerah

Hangzhou - 19 Mei 2021 - Arenti, panyedhiya kamera keamanan omah cerdas IoT, dina iki ngumumake kemitraan karo Visiotech minangka distributor Red Dot Design 2021 lan iF Design 2021 sing dianugerahi Kamera Keamanan Rumah Tangga Arenti.

Kerja sama anyar kasebut minangka pangembangan bisnis Arenti saka Seri Optik Arenti kelas dhuwur ing pasar Eropa Kulon.

Visiotech Now Partners with Visiotech

Visiotech minangka distributor utama CCTV lan produk keamanan cerdas Eropa kanthi pengalaman lan keahlian sajrone taun. Jose, Manajer Produk CCTV / Audio / SmartHome ing Visiotech, ujar, "Nalika ndeleng desain unik saka Seri Optik Arenti, kita bakal kesengsem banget banjur njaluk conto. Lan kita wis wareg banget karo kinerja lan kualitas apik sawise nyoba produk, mula kita mutusake kanggo nyebarake kamera Seri Optik Kelas Tinggi Arenti lan menehi urutan pertama. Kita wis resmi dadi distributor langsung lan importir Kamera Seri Optik Arenti wiwit Mei 2021. Kita bangga banget karo kemitraan kasebut lan duwe kapercayan lengkap babagan solusi sing bisa ditawakake bebarengan karo Arenti. ”

Kemitraan langsung karo Visiotech bakal dileksanakake wiwit 19 Mei 2021.

Babagan Arenti

Arenti ngarahake nawakake pangguna & solusi keamanan omah sing luwih gampang, aman, lan luwih cerdas kanthi kombinasi desain canggih, rega terjangkau, teknologi canggih & fungsi pangguna-pangguna.

Teknologi Arenti minangka klompok AIoT utama sing fokus kanggo nggawa produk keamanan omah sing luwih aman, gampang, lan pinter kanggo pangguna global. Lair ing Walanda, Arenti didegake dening klompok ahli saka macem-macem bidang kalebu perusahaan keamanan paling gedhe ing saindenging jagad, kekayaan 500 perusahaan global, lan platform omah cerdas utama ing donya. Tim inti Arenti duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing AIoT, keamanan & industri omah sing cerdas.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: www.arenti.com.

Babagan Visiotech

Visiotech minangka perusahaan sing khusus kanggo akuisisi, pangembangan lan distribusi teknologi lan solusi kanggo ngawasi video. Wiwit didegake ing taun 2003, Visiotech wis siyap nawakake pelanggan produk sing berkualitas kanthi rega sing kompetitif lan saham permanen.

Visiotech duwe tim spesialis lan wakil penjualan kanthi pengalaman profesional sing wiyar, kanthi permanen nggoleki pangembangan teknologi paling anyar ing sektor pengawasan video, kanthi nyoba ngupayakake solusi paling anyar sing uga cocog karo para pelanggan. .

Visiotech saiki fokus ing perhatian pribadi kanggo saben klien, terus-terusan ngembangake katalog produk miturut kabutuhan tartamtu sing ditemoni lan uga nggabungake inovasi teknologi paling anyar. Komitmen total kanggo pelanggan lan modal manungsa sing njamin renovasi terus-terusan produk lan uga layanan konsultasi presales lan dhukungan aftersales.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: www.visiotechsecurity.com.

Hubungi Visiotech

Tambah: Avenida del Sol 22, 28850, Torrejón de Ardoz (Spanyol)
Tel .: (+34) 911 836 285
CIF B80645518


Wektu kiriman: 19/05/21

Sambungake

Enquiry Saiki