Arenti nunjuk Eleczar dadi Distributor Lokal ing Maroko

Hangzhou - 24 Desember 2021 - Arenti, panyedhiya kamera keamanan omah cerdas IoT, dina iki ngumumake yen diluncurake ing Maroko karo Eleczar minangka distributor kanggo sawetara produk seri.

news-1

Kemitraan anyar kasebut ngembangake pangembangan bisnis Arenti menyang saluran ritel konsumen ing Maroko lan Afrika Lor.

Eleczar minangka distributor utama produk-produk cerdas ing Maroko, kayata lampu cerdas, weker. Adnane Zeroual, Pamilik Eleczar, ujar, "Nalika ndeleng desain kamera Arenti sing elegan ing Facebook, kita langsung hubungi Arenti kanggo kerja sama potensial lan wareg banget karo kinerja lan kualitas sawise nyoba produk, mula kita mutusake distribusi Arenti kamera ing wulan Desember lan nggawe urutan pertama sing bakal enggal teka. Kita wis resmi dadi distributor langsung lan importir kamera kabeh seri Arenti wiwit tanggal 1 Januari 2021. Kita bangga banget karo kemitraan kasebut lan duwe kapercayan lengkap babagan solusi sing bisa ditawakake bebarengan karo Arenti. ”

Kemitraan langsung karo Eleczar bakal dileksanakake wiwit tanggal 1 Januari 2021.

Babagan Arenti

Arenti ngarahake nawakake pangguna & solusi keamanan omah sing luwih gampang, aman, lan luwih cerdas kanthi kombinasi desain canggih, rega terjangkau, teknologi canggih & fungsi pangguna-pangguna.

Teknologi Arenti minangka klompok AIoT utama sing fokus kanggo nggawa produk keamanan omah sing luwih aman, gampang, lan pinter kanggo pangguna global. Lair ing Walanda, Arenti didegake dening klompok ahli saka macem-macem bidang kalebu perusahaan keamanan paling gedhe ing saindenging jagad, kekayaan 500 perusahaan global, lan platform omah cerdas utama ing donya. Tim inti Arenti duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing AIoT, keamanan & industri omah sing cerdas.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: www.arenti.com.

Eleczar

Eleczar seneng nawakake peralatan lan alat lengkap kanggo konstruksi, perawatan industri lan kebutuhan kerja rumah tangga.

Wiwit didegake, ELECZAR duwe spesialisasi ing impor, produksi lan adol komponen listrik lan peralatan pindah kayata pemutus sirkuit, trafo, panel listrik lan liya-liyane, kanggo kontraktor, tukang listrik lan individu. Ora masalah solusi distribusi listrik sing cocog karo sampeyan, sampeyan bisa ngandelake tim kanggo entuk bahan sing dibutuhake ing sektor perumahan, komersial lan industri.

Langsung saka gudang sing ana ing Meknes, kita nawakake macem-macem luwih saka 12.000 produk saka merek sing diakoni kayata Siemens, Philips, Fermax, Fresco, General Electric ...

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: https://eleczarstore.com.


Wektu kiriman: 22/03/21

Sambungake

Enquiry Saiki