Arenti Nunjuk Manajemen ITM minangka Distributor Lokal ing Vietnam

Hangzhou - 1 Januari 2021 - Arenti, panyedhiya kamera keamanan omah cerdas IoT, dina iki ngumumake manawa ngiyatake ing Vietnam karo mitra ITM Management anyar minangka distributor kanggo sawetara produk seri.

news-2

Kemitraan anyar iki nguatake komitmen Arenti menyang saluran ritel konsumen ing Vietnam lan dibangun kanthi kapisan ing pasar iki. Distribusi liwat Manajemen ITM bakal nggawe Arenti bisa luwih njelajah pasar ing Asia Tenggara.

Manajemen ITM minangka distributor utama solusi telekomunikasi lan TIK ing Vietnam. Thu, Manajer Pengembangan Bisnis ITM, ujar, "Kamera keamanan omah cerdas saiki wis dadi penting ing taun-taun pungkasan. Khusus ing taun 2020, bisnis iki wis berkembang banget amarga COVID-19 lan panjaluk gedhe saka rumah tangga lan bisnis cilik kanggo solusi keamanan omah sing luwih terjangkau kanggo nyambung lan nglindhungi wong sing ditresnani kanthi anggaran winates. Kanggo nggayuh panjaluk sing tambah akeh lan terus menehi pengalaman sing apik ing reseller, nambahake produk seri Arenti menyang portofolio pungkasan taun kepungkur. Kita wis resmi dadi distributor langsung lan importir kamera kabeh seri Arenti wiwit tanggal 1 Januari 2021. Kita bangga banget bisa kerja sama karo pemain global iki lan duwe kapercayan lengkap babagan solusi sing bisa ditawakake bebarengan karo Arenti. ”

Siro Huang, Direktur Arenti BD Luar Negeri, ujar, "Kita seneng banget ngumumake manawa Manajemen ITM bakal dadi Distributor Arenti kanggo solusi kamera keamanan omah sing cerdas. Miturut normal ekonomi global sing anyar, Manajemen ITM lan Arenti percaya manawa kamera keamanan omah sing cerdas Iot bakal dadi pasar tambahan sing cepet. Kita yakin kerjasama iki bakal nggawa nilai maksimal kanggo ITM lan Arenti lan kabeh pelanggan. ”

Kemitraan langsung karo Manajemen ITM bakal dileksanakake wiwit tanggal 1 Januari 2021.

Babagan Arenti

Arenti ngarahake nawakake pangguna & solusi keamanan omah sing luwih gampang, aman, lan luwih cerdas kanthi kombinasi desain canggih, rega terjangkau, teknologi canggih & fungsi pangguna-pangguna.

Teknologi Arenti minangka klompok AIoT utama sing fokus kanggo nggawa produk keamanan omah sing luwih aman, gampang, lan pinter kanggo pangguna global. Lair ing Walanda, Arenti didegake dening klompok ahli saka macem-macem bidang kalebu perusahaan keamanan paling gedhe ing saindenging jagad, kekayaan 500 perusahaan global, lan platform omah cerdas utama ing donya. Tim inti Arenti duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing AIoT, keamanan & industri omah sing cerdas. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak:www.arenti.com.

Babagan Manajemen ITM

Didhisiki ing HCMC, Vietnam, ing 2009, Manajemen IT nyedhiyakake kanggo para profesional:

Layanan IT ing pangopènan, Instalasi lan pengadaan

PC Komputer & Laptop

Server, Jaringan, Sistem

Piranti Lunak

Aksesoris

Kanthi sistem logistik internal sing kuat lan upgrade terus kanggo teknologi paling anyar, kita njamin komitmen kualitas tinggi sing wis kabukten ing pakaryan saiki luwih saka 10 taun.

Staff internasional ngurmati pemahaman sing jero babagan tantangan sampeyan supaya cocog karo kompetensi kita karo kahanan sampeyan lan menehi solusi khusus sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Efisiensi, efektifitas lan reaktivitas minangka nilai-nilai sing nggawe sukses lan saiki ngidini kita terus berkembang ing Vietnam lan liya-liyane. Saka rong kantor, ing ITM HCMC lan ITM HANOI, Manajemen ITM nglayani udakara atusan adol ing segmen TIK.


Wektu kiriman: 20/03/21

Sambungake

Enquiry Saiki