Arenti nunjuk Topica LLC minangka Distributor Lokal ing Mongolia

Hangzhou - 9 Maret 2021 - Arenti, panyedhiya kamera keamanan omah cerdas IoT, dina iki ngumumake yen ngiyatake ing Mongolia karo mitra anyar Topica LLC minangka distributor kanggo sawetara produk seri.

news-3

Kemitraan anyar kasebut ngembangake pangembangan bisnis Arenti menyang saluran ritel konsumen ing Mongolia.

Topica minangka distributor produk solusi keamanan Mongolia sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing babagan iki. Tselmeg, Managing Director of Topica, ujar, "Sawise nyoba conto kamera Arenti, kita seneng banget yen asil tes apik banget lan regane kompetitif banget, mula kita mutusake ngenalake kabeh produk seri Arenti menyang portofolio wulan iki . Kita wis resmi dadi distributor langsung lan importir kamera kabeh seri Arenti wiwit tanggal 9 Maret 2021. Kita bangga banget bisa kerja sama karo pemain global iki lan duwe kapercayan lengkap babagan solusi sing bisa ditawakake bebarengan karo Arenti. ”

Kemitraan langsung karo Topica bakal dileksanakake wiwit tanggal 9 Maret 2021.

Babagan Arenti

Arenti ngarahake nawakake pangguna & solusi keamanan omah sing luwih gampang, aman, lan luwih cerdas kanthi kombinasi desain canggih, rega terjangkau, teknologi canggih & fungsi pangguna-pangguna.

Teknologi Arenti minangka klompok AIoT utama sing fokus kanggo nggawa produk keamanan omah sing luwih aman, gampang, lan pinter kanggo pangguna global. Lair ing Walanda, Arenti didegake dening klompok ahli saka macem-macem bidang kalebu perusahaan keamanan paling gedhe ing saindenging jagad, kekayaan 500 perusahaan global, lan platform omah cerdas utama ing donya. Tim inti Arenti duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing AIoT, keamanan & industri omah sing cerdas. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak:www.arenti.com.

Babagan Topica LLC

Topica LLC wis digawe ing taun 2005 dening sekelompok insinyur teknologi Elektronik lan Informasi kanthi pengalaman profesional 20 taun. Kita nyedhiyakake macem-macem layanan kayata Komunikasi Informasi lan pasokan Produk sing gegandhengan karo Otomatisasi Industri, Konsultasi, Pelatihan & Dhukungan Teknis, Layanan Sales, Integrasi Sistem, Instalasi, lan Layanan Komisi.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: http://topica.mn.


Wektu kiriman: 22/03/21

Sambungake

Enquiry Saiki