Arenti menang hadiah DESIGN iF 2021

Hoofddorp, 13 April 2021 - Arenti dadi juara hadiah iF DESIGN AWARD taun iki, hadiah desain terkenal ing saindenging jagad. Produk sing menang, Arenti Optics Smart Home Security Series, menang ing disiplin produk, ing kategori kamera keamanan lan bel. Saben taun, organisasi desain independen paling tuwa ing donya, iF International Forum Design GmbH, berbasis ing Hannover, ngatur ANUGARA DESAIN iF.
Arenti iF Design

Seri Keamanan Rumah Tangga Arenti Optik menang liwat juri sing ana 98 anggota, sing kalebu ahli independen saka saindenging jagad, kanthi Desain Berlapis Aluminium, Resolusi 4K Ultra HD lan Fitur Daya Intelijen Ponggawa. Persaingan kasebut intensif: meh 10.000 entri dikirim saka 52 negara kanthi ngarep-arep nampa segel kualitas.
Katrangan lengkap babagan Seri Keamanan Rumah Tangga Arenti Optik bisa ditemokake ing bagean "Pemenang" ing Pandhuan DESIGN DUNIA iF.
Babagan Arenti
Arenti minangka merek Sistem Keamanan Rumah Tangga DIY dening Arenti Technology, kanthi tujuan nawakake produk & solusi keamanan omah sing luwih gampang, aman lan luwih cerdas karo kombinasi desain canggih, rega terjangkau, teknologi canggih & fungsi pangguna-pangguna.
Produk omah sing apik Arenti nyedhiyakake kinerja, daya tahan, fleksibilitas lan nilai paling apik. Kabeh produk 100% dikembangake dening tim R&D dhewe kanthi 100+ insinyur utamane saka 3 klompok keamanan paling dhuwur ing donya, sing dirancang dening klompok desain Italia terkemuka sing uga nggawe desain Braun, Panasonic, lan diproduksi dening pusat manufaktur dhewe kanthi luwih saka 500 karyawan. Walanda lan RRC.
Kanthi kantor Eropa sing diadegake ing kantor Amsterdam & AS sing diadegake ing California, Arenti wis dadi salah siji saka 10 pemasok kamera omah sing cerdas ing saindenging jagad kanthi 3 juta pcs kamera cerdas sing didol ing taun 2019, 4,5 yuta potongan didol ing taun 2020. kamera omah sing cerdas kalebu kamera njero ruangan tingkat mlebu lan kamera bertenaga tinggi, bel video lan kamera lampu sorot, lan produke kompatibel karo Alexa, Asisten Google lan platform liyane.
Babagan Ganjaran DESAIN iF
Sajrone 67 taun, iF DESIGN AWARD wis diakoni minangka arbiter kualitas kanggo desain luar biasa. Label iF misuwur ing saindenging jagad kanggo layanan desain sing luar biasa, lan ANUGI DESIGN iF minangka salah sawijining hadiah desain paling penting ing donya. Kiriman dianugerahi disiplin ing ngisor iki: Desain Produk, Kemasan, Komunikasi lan Layanan, Arsitektur lan Arsitektur Interior uga Pengalaman Panganggo Konsep Profesional (UX) lan User Interface (UI). Kabeh entri sing dianugerahi ditampilake ingPandhuan DESIGN DUNIA iF lan ing aplikasi desain iF.
Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi:
Teknologi Arenti
Email: info@arenti.com
Web: www.arenti.com


Wektu kiriman: 13/04/21

Sambungake

Enquiry Saiki