VBELL1 - Bel Video-Powered Baterai Tanpa Kabel Kanthi Lada

2K Ultra HD 2K Ultra HD
IP65 Waterproof IP65 Waterproof
AI Human Detection Deteksi Gerakan Manungsa AI
Battery Powered 100% Bebas Kawat kanthi Daya Batere 6700mAh


Detail Produk

Tag Produk

VBELL1 - Sorotan

Deleng Sadurunge Sadurunge Dadi

iF Design Award 2021    Red Dot Design Award 2021

Penghargaan Desain iF 2021 lan Pemenang Desain Red Dot 2021

Aluminum-Framed Desain Bingkai Aluminium               2K Ultra HD 2K Ultra HD

Wide Angle 145 ° lensa sudhut amba                        Privacy Mode Deteksi Tamper

AI Human Detection Deteksi Gerakan Manungsa AI             Siren  Dilengkapi Sensor PIR

Battery Powered Baterai Isi Ulang 6700mAh      Share Device Share Kamera

Two-Way Audio Audio Loro Dupleks Lengkap              IP65 Waterproof IP65 Kasar Cuaca

Up To 256GB Storage Card SD (Maks. 256GB)         Cloud Storage Panyimpenan Cloud sing Aman

works-with-alexa-google-assistant

VBELL1 SCENARIO

VBELL1 - Parameter

Kamera
Video & Audio
Jaringan
Baterai & PIR
Umume
Manual pangguna
Kamera
Sensor gambar 1 / 2.8 "3Megapixel CMOS
Piksel sing efektif 2304 (H) * 1296 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min madhangi Werna 0,01Lux@F1.2
Ireng / Putih 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 5m
Dina / Wengi Otomatis (ICR) / Warna / Putih Ireng
WDR DWDR
Lensa 3.2mm@F2.0, 145 °
Video & Audio
Komprèsi H.264
Tingkat bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input / output audio Mic / speaker bulit-in
Jaringan
Pemicu weker Tombol sing micu & PIR, Gerak manungsa & Tamper
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP / IP
Protokol antarmuka Pribadi
Wireless 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telpon seluler sing didhukung iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, AES-128, SSL
Baterai & PIR
Batere 6700mAh
Konsumsi siyaga 200µA (rata-rata)
Konsumsi kerja 220mA (dipateni IR)
Wektu siyaga 10 wulan (Tanpa deteksi gerakan aktif)
Wektu kerja 3-6 wulan (5-10 kaping tangi saben dina)
Rangle Deteksi PIR 7m (Maks.)
Sudut Deteksi PIR 100 °
Umume
Suhu operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Pasokan listrik DC 5V / 1A
Perlindhungan mlebu IP65
Aksesoris QSG; Jeruk nirkabel lan batere; Krenjang; Stiker 3M; Adaptor lan kabel; Paket sekrup; Obeng L; Stiker peringatan
Panyimpenan Kertu SD (Maksimum.256GB), Panyimpenan cloud
Ukuran 27.5x18x142mm
Bobot net 262g

 

 

Manual pangguna

DOWNLOAD

VBELL1 - Fitur

VBELL1 IP65 Weatherproof

Design Desain kompak lan modern saka Italia】Kamera WLAN IP nggunakake bingkai logam abu-abu peteng lan awak ireng, nggawa pangertene teknis lan berkualitas tinggi. Thanks kanggo teknologi alumina anodized, entuk keseimbangan sempurna antarane daya tahan entheng lan atos.

【2K / 3MP Ultra HD Dina lan Wengi】 Kamera pengawas ruangan kanthi resolusi resolusi HD 2 / MP / 3MP nampilake video sing cetha lan asri sajrone awan. Digabungake karo teknologi penglihatan wengi sing maju, sampeyan bisa ndeleng omah ing wayah wengi, sanajan ing kahanan sithik.

【Audio & Cara Loro-lorone karo Alexa lan Asisten Google】Mic lan speaker internal nawakake komunikasi sing apik karo sapa wae ing lawang liwat Aplikasi "Arenti". Sampeyan bisa kanthi santai nyelehake ing sofa lan entuk akses menyang kamera VBELL1 liwat Alexa utawa Asisten Google. Kanthi printah swara kaya "Hei Alexa / Google, tampilake kamera," sampeyan bisa ndeleng feed langsung ing Echo Show utawa TV sing aktif karo Chromecast.

Storage Panyimpenan Kertu SD (Maksimum 256GB) & Panyimpenan Awan Gratis 3 Wulan】 Nikmati uji coba Cloud 3 gratis gratis tanpa biaya tambahan. Kamera VBELL1 nyathet klip video 30 detik sing luwih dawa tinimbang kamera liyane ing pasar, supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh kedadeyan nalika gerakan utawa swara dideteksi. Video kasebut bakal disimpen ing awan nganti 72 jam yen layanan panyimpenan cloud diaktifake. Kamera kompatibel karo kertu microSD FAT32 (didol kanthi kapisah) saka 8GB, 16GB, 32GB ... nganti 256GB. Video bisa diekspor nganggo format MP4 saka kertu SD.

【100% Bebas Kawat & Gampang dipasang lan Gampang】Dilengkapi karo baterai sing bisa diisi daya sing dawa lan tahan lama (Total 6700mAh), VBELL1 bisa digunakake suwene 2-5 wulan kanthi pangisian daya tunggal. Desain 100% Wire-Free ngidini sampeyan nyelehake tanpa kuwatir kabel sing ngganggu. Kasedhiya karo sekrup lan alat instalasi liyane, VBELL1 bisa disambungake kanthi gampang lan diinstal sawetara menit. Aplikasi sing Panganggo-loropaken nawakake setelan sing disesuaikan supaya sampeyan bisa miwiti kanthi gampang.

【Deteksi Gerakan IP65 Ora Karo Cuaca & PIR】 Kanthi desain tahan banyu sing awet lan awet, kamera lonceng video njaba VBELL1 bisa tahan nganti pirang-pirang taun sanajan ing kahanan cuaca sing angel. Nalika ndeteksi gerakan, bel video bakal cepet tangi lan push kabar tandha menyang telpon. Ora ana wates akses menyang bel lawang kanthi smartphone, dadi sampeyan bisa ngundang kabeh anggota kulawarga kanggo ngawasi omah sampeyan.

Arenti VBELL1 Red Dot iF Design 2021 Winner


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sambungake

    Enquiry Saiki