Dadi grosir VBELL1 - Bel Pintu Video 2K Didhukung Baterei Tanpa Kabel Kanthi Produsen lan Supplier Lonceng |Arenti&Laxihub

VBELL1 - Bel Pintu Video 2K Didhukung Baterei Bebas Kawat Kanthi Lonceng

2K Ultra HD2K Ultra HD
IP65 WaterproofIP65 anti banyu
AI Human DetectionAI Deteksi Gerakan Manungsa
Battery Powered100% Bebas Kawat kanthi Baterai 6700mAh


Detail Produk

Tag produk

VBELL1 - Sorotan

Waca Sadurungé Iku Mengkono

iF Design Award 2021    Red Dot Design Award 2021

iF Design Award 2021 lan Red Dot Design Award 2021 Winner

Aluminum-FramedDesain Bingkai Aluminium2K Ultra HD2K Ultra HD

Wide AngleLensa Wide Angle 145°Privacy ModeDeteksi Tamper

AI Human DetectionAI Deteksi Gerakan ManungsaSirenDilengkapi Sensor PIR

Battery PoweredBaterei 6700mAh sing bisa diisi ulangShare DeviceNuduhake Kamera

Two-Way AudioFull Duplex Two-Way AudioIP65 WaterproofIP65 Tahan Cuaca

Up To 256GBPanyimpenan Kertu SD (Maks. 256GB)Cloud StoragePanyimpenan Cloud Aman

works-with-alexa-google-assistant

VBELL1 SCENARIO

VBELL1 - Parameter

kamera
Video & Audio
jaringan
Baterei & PIR
Umum
Manual pangguna
kamera
Sensor gambar 1/2.8" 3Megapiksel CMOS
Piksel efektif 2304(H)*1296(V)
rana 1/25~1/100.000
Min iluminasi Warna 0.01Lux@F1.2
Ireng/Putih 0.001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 5m
Awan / Bengi Auto(ICR)/Warna/Ireng Putih
WDR DWDR
Lensa 3.2mm@F2.0, 145°
Video & Audio
Kompresi H.264
tingkat bit 32 Kbps ~ 2 Mbps
Input / output audio Bulit-in mic/speaker
jaringan
Pemicu weker Tombol pemicu & PIR, gerakan manungsa & Tamper
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP
Protokol antarmuka Pribadi
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b/g/n)
Didhukung OS ponsel iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, AES-128, SSL
Baterei & PIR
Baterei 6700mAh
Konsumsi siyaga 200µA (rata-rata)
konsumsi karya 220mA (IR mati)
Wektu siyaga 10 wulan (Tanpa deteksi gerakan diaktifake)
Wektu kerja 3-6 wulan (5-10 kaping tangi saben dina)
Rangle Deteksi PIR 7m (Maks.)
Sudut Deteksi PIR 100°
Umum
Suhu operasi -20 °C nganti 50 °C
sumber daya DC 5V/1A
Proteksi ingress IP65
Aksesori QSG;Chime nirkabel lan baterei;krenjang;stiker 3M;Adaptor lan kabel;Paket sekrup;L obeng;Stiker peringatan
Panyimpenan Kertu SD (Max.256GB), panyimpenan Cloud
ukuran 27,5x18x142mm
bobot net 262g

 

 

Manual pangguna

DOWNLOAD

VBELL1 - Fitur

VBELL1 IP65 Weatherproof

【Desain kompak lan modern saka Italia】WLAN IP Camera nggunakake pigura logam abu-abu peteng lan awak ireng, nggawa rasa teknis lan kualitas dhuwur sing unik. Thanks kanggo teknologi alumina anodized, entuk imbangan sampurna antarane daya tahan entheng lan kasar.

【2K / 3MP Ultra HD Awan lan Wengi】Kamera ndjogo ruangan kanthi tampilan resolusi 2K / 3MP Ultra HD sing cetha, video sing resik nalika awan.Digabungake karo teknologi night vision canggih, sampeyan bisa tansah ngawasi omah sampeyan ing wayah wengi, sanajan ing kondisi cahya sing sithik.

【Audio loro arah & Bisa karo Alexa lan Asisten Google】Mic lan speaker sing dibangun nawakake komunikasi sing lancar karo sapa wae ing lawang sampeyan liwat Aplikasi "Arenti".Sampeyan bisa turu kanthi nyaman ing sofa lan entuk akses menyang kamera VBELL1 liwat Alexa utawa Asisten Google.Kanthi printah swara kaya "Hei Alexa / Google, tuduhake kameraku," sampeyan bisa ndeleng feed langsung ing Echo Show utawa TV sing nganggo Chromecast.

【Panyimpenan Kertu SD (Maks. 256GB) & Panyimpenan Cloud Gratis 3 Sasi】Nikmati uji coba gratis 3 wulan kanggo panyimpenan Cloud tanpa biaya tambahan.Kamera VBELL1 ngrekam klip video 30 detik sing luwih dawa tinimbang kamera liyane ing pasar, supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh acara nalika gerakan utawa swara dideteksi.Video kasebut bakal disimpen ing awan sajrone 72 jam yen layanan panyimpenan awan diaktifake.Kamera kompatibel karo kertu microSD FAT32 (didol kanthi kapisah) saka 8GB, 16GB, 32GB ... nganti 256GB.Video bisa diekspor kanthi format MP4 saka kertu SD.

【100% Bebas Kabel & Gampang Dipasang lan Digunakake】Dilengkapi baterei sing bisa diisi ulang sing kuat lan tahan suwe (Total 6700mAh), VBELL1 bisa digunakake sajrone 2-5 wulan kanthi pangisian daya lengkap.Desain 100% Wire-Free ngidini sampeyan nyelehake tanpa kuwatir babagan kabel sing ngganggu.Nerangake karo ngawut-awut lan alat instalasi liyane, VBELL1 bisa gampang disambungake lan diinstal ing menit.Pangguna-loropaken App nawakake setelan selaras kanggo miwiti gampang.

【IP65 Weatherproof & PIR Deteksi Gerakan】Kanthi desain anti banyu sing awet lan tahan suwe, kamera bel video ruangan VBELL1 bisa tahan nganti pirang-pirang taun sanajan ing kahanan cuaca sing atos.Nalika ndeteksi gerakan kasebut, bel lawang video bakal tangi kanthi cepet lan ngirim kabar tandha menyang telpon.Ora ana watesan kanggo ngakses bel lawang nganggo smartphone, supaya sampeyan bisa ngajak kabeh anggota kulawarga kanggo ngawasi omah sampeyan.

Arenti VBELL1 Red Dot iF Design 2021 Winner


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Nyambung

    Enquiry Saiki